Dostava - Informacije o načinu dostave - Delko
Menu

Dostava

Proizvodi se šalju putem dostavne službe GLS i HP Hrvatska pošta . Paketi se dostavljaju isključivo radnim danom, od ponedjeljka do petka, na navedenu adresu dostave.
Dostava je na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Sve narudžbe/uplate zaprimljene radnim danom do 12 sati šalju se istoga dana, a isporučuju slijedeći radni dan u vremenu između 8 i 20 sati, u koliko postoji nekakav problem vezano za Vašu narudžbu odmah Vas obavještavamo i u dogovoru s Vama sve odrađujemo. Dostava na otoke odvija se prema rasporedu dostavne službe, u iznimnim slučajevima isporuka može kasniti ali o tome će te na vrijeme biti obaviješteni.

Trošak dostave plaća kupac, a u cijenu je uključeno pakiranje proizvoda.

Za narudžbe vrijednosti iznad 500,00kn dostava je besplatna,za narudžbe manje vrijednosti od 500,00kn dostava iznosi za pakete do 2kg 37.50 kn, a za pakete preko 2kg 45.00 kn.

Delko d.o.o. je obvezan isporučiti naručeni proizvod u roku 15 radnih dana od dana sklapanja ugovora,osim ako nije drugačije dogovoreno sa kupcem. U koliko proizvod nije dostupan kupca se na vrijeme obavještava o ne mogućnosti isporuke narudžbe kako bi na vrijeme otkazao svoju narudžbu.

Osobno preuzimanje proizvoda je moguće u dogovoru sa kupcem u našoj maloprodaji  gdje je plaćanje proizvoda omogućeno gotovinom ili karticom.