Maca u prahu 250g Nutrigold - Delko d.o.o
Menu

Maca u prahu 250g Nutrigold

58.50kn

Maca je adaptogen, što znači da pomaže tijelu prilagoditi se na stres. Maca sadrži biljne sterole, koji pomažu tijelu proizvesti odgovarajuću razinu hormona i može smanjiti kolesterol. Tradicionalno se vjeruje da maca može poboljšati plodnost. Dokazi upućuju na to da maca može povećati libido i broj spermija kod muškaraca, smanjuje seksualnu disfunkciju u žena u postmenopauzi, a može i potaknuti žensku plodnost. Smatra se da Maca također djeluje i kao hormonski stabilizator i može biti u stanju ublažiti simptome menopauze.

Maca prah je gotovo 10% proteina i sadrži sedam esencijalnih aminokiselina, koji pomažu u izgradnji i popravku tkiva u tijelu. Za Macu se odavno misli kako je odličan izvor energije, a nedavna studija pokazala da redovita suplementacija može dati poticaj za izdržljivost sportaša.

Maca ima antioksidativna svojstva, s kapacitetom za vezanje slobodnih radikala i štite stanice od oksidativnog stresa. Maca sadrži visoke razine kalcija i željeza, koje su potrebne kako bi se osigurale zdrave kosti i na prijevoz crvenih krvnih stanica po tijelu. Maca je također također dobra protiv umora, te posjeduje antidepresivna svojstva.

Težina 0.250 kg
Povezani proizvodi