Nagradna igra 15.12.2017 - Delko d.o.o
Menu
Nagradna igra 15.12.2017

Nagradna igra 15.12.2017

15/12/2017 Novosti 0
Uvjeti sudjelovanja
Natječaj nije organiziran od strane Facebooka. Organizator natječanja je DELKO d.o.o. Pravo na sudjelovanje imaju osobe starije od 18 godina iz Hrvatske, osim zaposlenika tvrtke Delko d.o.o kao i njihovi bližnji. Sudjelovanje je napravljeno tako da se sviđa stranica DELKO d.o.o.,dijeli stranica i komentira post koji poklon želite (Like i Comment). Sudionik također prihvaća uvjete sudjelovanja i slaže se da će biti obaviješten putem Like i Comment u slučaju pobjede. Pobjednik će biti određen 27. prosinca 2017. i obaviješten putem Facebook poruke.Odabir pobjednika je slučajnim programskim odabirom. Gotovinska isplata dobitaka nije moguća. Datum zatvaranja za prijave je 26. prosinca 2017. u 23.59
Isključena je pravna pomoć.
Izjava o privatnosti
Zahvaljujemo na vašem interesu za sudjelovanjem u našoj nagradnoj igri i želimo da se osjećate sigurno u vašem sudjelovanju u našoj igri u pogledu zaštite vaših osobnih podataka,zato što ozbiljno shvaćamo zaštitu vaših podataka.
Osobni podaci su informacije o vašem identitetu. To uključuje npr. informacije poput imena, adrese, telefonskog broja, adrese e-pošte. Sudjelovanje u našim nagradnim igrama ne zahtijeva da nam date osobne podatke.
Add your comment

No comments so far. Be first to leave comment below.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Post your comment