Nagradna igra 15.12.2017 - Delko d.o.o
Menu
Nagradna igra 15.12.2017

Nagradna igra 15.12.2017

15/12/2017 Novosti
Uvjeti sudjelovanja
Natječaj nije organiziran od strane Facebooka. Organizator natječanja je DELKO d.o.o. Pravo na sudjelovanje imaju osobe starije od 18 godina iz Hrvatske, osim zaposlenika tvrtke Delko d.o.o kao i njihovi bližnji. Sudjelovanje je napravljeno tako da se sviđa stranica DELKO d.o.o.,dijeli stranica i komentira post koji poklon želite (Like i Comment). Sudionik također prihvaća uvjete sudjelovanja i slaže se da će biti obaviješten putem Like i Comment u slučaju pobjede. Pobjednik će biti određen 27. prosinca 2017. i obaviješten putem Facebook poruke.Odabir pobjednika je slučajnim programskim odabirom. Gotovinska isplata dobitaka nije moguća. Datum zatvaranja za prijave je 26. prosinca 2017. u 23.59
Isključena je pravna pomoć.
Izjava o privatnosti
Zahvaljujemo na vašem interesu za sudjelovanjem u našoj nagradnoj igri i želimo da se osjećate sigurno u vašem sudjelovanju u našoj igri u pogledu zaštite vaših osobnih podataka,zato što ozbiljno shvaćamo zaštitu vaših podataka.
Osobni podaci su informacije o vašem identitetu. To uključuje npr. informacije poput imena, adrese, telefonskog broja, adrese e-pošte. Sudjelovanje u našim nagradnim igrama ne zahtijeva da nam date osobne podatke.